Fortsæt til indhold
Kontor / Showroom

Alfa Laval

Beliggenhed

Gasværksvej 21
9000 Aalborg
Danmark

Find vej

Alfa Laval er et kontordomicil på 6.000 m2 med tilhørende parkeringsfaciliteter placeret på Aalborgs østlige havnefront. Det er bygget op omkring et atrium, der giver et dynamisk samlingsrum til forskellige events, og som samtidig giver en imponerende effekt, når man træder ind i bygningen.

Huset består af fire etager. Den modsatte side af indgangen vender ud mod vandet med udsigt fra medarbejder-broerne, der fungerer som caféområde for de 300 medarbejderne. Herfra kan man også overskue hele bygningens indre.

Kontorerne er placeret på de resterende tre sider. Ca. 80 % består af åbent kontormiljø, mens de resterende er enkelte cellekontorer, der samtidig har dobbeltfunktion som mødelokaler, da medarbejderne rejser meget.

Projektet er DGNB guld-certificeret og var blandt de første byggerier i Danmark, der blev certificeret efter denne ordning.

Gråkjær har bygget for Pension Danmark A/S.

 

Type
Kontordomicil

Areal
6.000 m2

Byggeår
2015

Arkitekt
PLH Arkitekter

Ingeniør
OBH Rådgivende Ingeniører

UDTALELSE

Vi er utrolig glade for den dialog, vi har haft gennem byggeprojektet, og den finish, Gråkjær har leveret, er til UG. Der er arbejdet med detaljerne, og det færdige produkt er vi virkelig tilfredse med.

Jonas Pedersen
Finance Manager, Alfa Laval