Fortsæt til indhold
Job hos Gråkjær

Hvordan skaber man et verdensfirma på vestjyske værdier?

Vores svar er; ved at skabe det selv. Vi skaber noget nyt i verden – noget, der betyder noget for nogen – og for os selv. Det er sådan set ret enkelt; drøm stort i dag. Byg det i morgen. Så det gør vi. Som de selvskabere vi er. Og i et usædvanligt godt selvskab.

Søg uopfordret

Sagt af en herlig kollega

Vi er en stor familie, og vi passer på hinanden.

EN USÆDVANLIG ARBEJDSPLADS

Vi kan bygge hvad som helst. Det har vi bevis for.

Det bliver sagt om os, at vi er usædvanligt ordentlige. Det er for os at se fuldstændig korrekt. Men hvad handler det egentlig om? Alle i vores branche taler om troværdighed og ekspertise – det har vi selv gjort i mange år. Men vi er meget mere end to efterhånden hule begreber. Og det har vi bevis for. For hvis du kan bygge for en landmand, så kan du bygge for hvem som helst. Og det er sådan, det er.

Sagt af en herlig kollega

Vi sætter standarden inden for proces.

 • Værdier

  Vi bygger på stærke og vestjyske værdier

  1

  Selvskabere

  Hvordan skaber man et verdensfirma på vestjyske værdier? Vores svar er; ved at skabe det selv. Vi skaber noget nyt i verden – noget, der betyder noget for nogen – og for os selv. Det er sådan set ret enkelt; drøm stort i dag. Byg det i morgen. Så det gør vi. Som de selvskabere vi er. Og i et usædvanligt godt selvskab.

 • 2

  Selvbestemmelse

  Det er såmænd ikke raketvidenskab. Hvis du leverer, så kan du få det, som du vil have det. De smarte typer kalder det custom made udvikling. Vi kalder det bare selvbestemmelse. Her kan du nørde, være en del af en kæmpe succes og gå glad hjem. Som en del af et usædvanligt godt selvskab.

 • 3

  Selvfølge

  Det er en Gråkjær-holdning, at vi ikke tryner nogen. For os er det en selvfølge, og det burde det være for alle. Her opfører vi os ordentligt og driver en ærlig forretning. Og det omfatter i øvrigt samtlige led i en byggeproces. Sådan gør man nemlig tingene i et usædvanligt godt selvskab.

 • 4

  Selvtillid

  Vores arv har gjort os stærke i troen på os selv. Vi ved, at vi kan bygge hvad som helst. Det kræver naturligvis en del af os. Både som hold og hver især. Man skal give noget af sig selv. Man skal tro på sig selv. Det er den selvtillid, der tænder en ild i os alle sammen. Og som gør os til et usædvanligt godt selvskab.

 • 5

  Selvstændig

  Der er høj risiko i alt, hvad vi laver. Svære beslutninger og store konsekvenser. Og så giver det altså sig selv, at der skal være styr på processerne. Så det behøver vi slet ikke tale om. Tingene glider bare, fordi vi tager ansvar. Det er næsten som at være selvstændig i et firma – eller som vi kalder det; et usædvanligt godt selvskab.

 • 6

  Selvironi

  Vi kan godt finde på at kalde hinanden for bonderøve. Det giver lidt ekstra smil i hverdagen, når der er plads til selvironi, og når vi tager pis på tingene. Det holder både vi selv og vores kunder meget af. Og det er med til at skabe den velkendte familiære stemning i et usædvanligt godt selvskab.

Sundhed og trivsel

Der er ikke noget gråt over Gråkjær

Trivsel er til tider en finurlig størrelse. Men vi tør godt love, at trivslen har de bedste betingelser her hos os. Vi er én stor familie, som passer godt på hinanden, og vi har gjort det til en dyd, at netop selvskabet skal være i orden. Derfor dyrker vi at være sammen. Vi tager på udlandsrejser sammen, og vi er generelt meget sociale. Gråkjær bidrager gennem sponsorater til kulturelle aktiviteter og tilbyder medarbejderne at deltage i disse ved uddeling af fribilletter. Vores personaleforening står også for en række arrangementer, der sikrer teamspirit på tværs af afdelingerne.

Men trivsel hænger stærkt sammen med sundhed. Og ikke kun den mentale af slagsen. Vi kan godt klemme hot dogs ned, når vi indvier nye byggerier, men til daglig har vi faktisk fokus på en sund ernæring og en krop i bevægelse. Vores kantine sørger for et varieret udvalg af retter samt frugt og grønt, som stiller enhver sult. Og så tæller vi såmænd også skridt. Vi har også etableret fitnessfaciliteter på vores hovedkontor, som medarbejdere og deres familie kan benytte. Desuden sponsorerer Gråkjær en lang række sportslige tiltag i og uden for virksomheden.

Vi er opmærksomme på, at Gråkjær er engageret i en branche med højt tempo og dermed risiko for at medarbejderne rammes af stress. Derfor tager vi uden tøven hånd om medarbejderne ved bl.a. at afholde kurser i tidsstyring og life/workbalance. Vi tilbyder naturligvis også en sundhedsforsikring til alle medarbejdere.

Sådan gør man nemlig tingene i et usædvanligt godt selvskab.

 

Sagt af en herlig praktikant

Det har været en rigtig god oplevelse at være i praktik hos Gråkjær. Også hårdt på den måde, at jeg har lært utrolig meget. Men generelt super positivt. Gode fester. Gode kolleger. Godt sammenhold.

Praktikplads

Praktikanter har det fedt hos os. Sådan er det.

Det kan lyde som en floskel, men vælger du Gråkjær som pratikplads, så vælger du også at blive en del af et helt usædvanligt og meget socialt arbejdsmiljø. Du skal ville fremad, og du skal kunne tage lidt gas. For det er sådan, vi er. Til gengæld lover vi dig et fagligt eventyr og fredagsbar.

Som praktikant hos Gråkjær får du mulighed for at snuse til erhvervslivet inden for arbejdsområderne projektering, bygge- og projektledelse, økonomi eller marketing. Du bliver en aktiv del af teamet og får masser af erfaring og mulighed for at sætte dit præg på spændende byggeprojekter.

Gråkjærs afdelinger Erhverv, Bolig og Landbrug har alle hovedkontor i Holstebro, men har projekter i hele Skandinavien. Som praktikant vil du få base på kontoret i Holstebro eller evt. København.

Sagt af en herlig kollega

Det er usædvanligt at være sådan her i byggebranchen.