Fortsæt til indhold
Gråkjær Projektudvikling

Fra idé til afkast.

Tillidsfuld investering

Langsigtet investering.
Med god grund.

Der er mange gode grunde til at investere i ejendomme. Det bidrager til en by i udvikling. Det skaber trygge hjem og flere arbejdspladser. Og så er det din mulighed som investor for at gøre en god forretning. Men det kræver kompetent projektudvikling at forvandle gode grunde og investeringsværdige idéer til værdiskabende afkast. Det er her, Gråkjær kommer ind i billedet.

I 50 år har vi identificeret og realiseret potentialer og skabt gode investeringer for private investorer og erhvervskunder. Vi projektudvikler og investerer i byggegrunde og erhvervsejendomme til leje, salg og investering. Enten alene eller sammen med dig. Det kan være alt lige fra landbrugsjord, lagre og domiciler til ungdomsboliger, seniorboliger og andre boligbyggerier.

Det giver dig de bedste forudsætninger for at gøre en god investering og realisere byggeprojekter, der giver mening. Vi varetager projektets mange faser fra første idé til nøglefærdigt byggeri. Bygget på tiltro, tryghed og tillidsfulde relationer. Det er Gråkjær Projektudvikling.

Fra idé til afkast

Din tryghed
gennem alle faser.

Der er mange faser fra idé til færdigt byggeri. Og en vellykket proces er altafgørende for et positivt afkast i sidste ende. Det kræver den dybdegående indsigt og kompetente kræfter. Det har vi heldigvis samlet ét sted. Så du behøver blot at have visionen – så klarer vi resten. Her kan du se et udsnit af, hvordan vi forvandler idé til afkastgivende investering.

Projekt Roholmparken

Projektudvikling med fællesskab som byggesten.

En god grund, en god idé og en god plan blev starten på det, der skal blive til 56 senioregnede boliger og et fælleshus i Albertslund. Fællesskab er nøgleordet for projektet, der skal bestå af et byggeri med boliger i to etager – omgivet af grønne arealer og en fælles oase for de kommende beboere.

Boligerne bliver henholdsvis 65 m2 og 85 m2 og får et lyst og rummeligt køkken-alrum. Alle boliger får adgang til privat uderum i form af enten have eller altan. Og det centralt placerede fælleshus bliver indrettet med overnatningsmuligheder for gæster. Projektet er altså både en god investering for investor og en investering i trygge hjem samt en by i udvikling.

Læs mere om Roholmparken her

Skal vi investere i dit næste byggeprojekt?

Kontakt os og hør mere om projektet. Så kan vi også tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere dit projekt.