Fortsæt til indhold
Gråkjær Erhvervskoncept

Lejemål til store drømme.

Erhvervsejendomme

Det er vores investering. Det er til din fordel. Det er Gråkjær Erhvervskoncept.

Store drømme kræver god plads. For nogle i form af renovering eller udvidelse af eksisterende lokaler. For andre helt nye rammer. Men det kan være en dyr og tidskrævende proces at finde lige netop de rammer, der matcher virksomhedens pladsbehov og identitet. Måske er de endda umulige at finde. I hvert fald hvis du ikke ønsker at bygge dit eget. Men sådan behøver det ikke at være.

Med Gråkjær Erhvervskoncept tilbyder vi et fleksibelt og rentabelt investorsetup, hvor vi finansierer dit erhvervsbyggeri, hjælper med at finde en grund, der matcher dine ønsker, og skræddersyer byggeriet til dine behov. Vi står for hele byggeprocessen og den efterfølgende drift og vedligeholdelse, så du blot kan koncentrere dig om din kerneforretning. Nu i de helt rigtige rammer.

For dig som lejer betyder det færre spekulationer og mere tid til det, der virkelig betyder noget. Du får et byggeri, der er designet til at rumme fremtidens visioner. Og skulle virksomhedens behov ændre sig yderligere, tilbyder vi en sale and lease back-konstellation, hvor vi i samme omgang laver en om- eller tilbygning af dit nuværende byggeri.

 

Vi tager ansvaret på vores skuldre. Fra første streg til sidste skrue.

Skal vi investere i dit næste byggeprojekt?

Kontakt os og hør mere om projektet. Så kan vi også tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at realisere dit projekt.