Fortsæt til indhold
Om Gråkjær

Vi følger store
visioner
helt til dørs.

Om os

Vi er Gråkjær.

Gråkjær er en totalentreprenør, der opfører små og store byggerier til bolig, erhverv og landbrug. Men vi er meget mere end det. Vi er nørder ind til benet. Vi er stolte fagfolk. Vi er velbevandrede håndværkere og jordnære kolleger. Med vestjyske værdier og store ambitioner. Sat i verden for at skabe noget, der betyder noget for nogen.

Og det kræver et dedikeret mandskab med hjertet på rette sted. Vores består af mere end 100 ildsjæle. Alle med forskellige kompetencer og en fælles ambition om at skabe rammen om nye hjem, store visioner og en fremtid i vækst. Gennem tillidsfulde relationer og en pålidelig proces, hvor vi aldrig løber tør for highfives og altid holder, hvad vi lover. Det er det, der gør os til én stor familie. Og det, der gør os til Gråkjær.

Vi bevarer roen
i en risikofyldt branche.

Vi befinder os i en risikofyldt branche. Hvor store beslutninger skal tages, og hvor der er konsekvenser ved alt, hvad vi laver. Og det kræver, at der er styr på processerne. Det er ikke en selvfølge i vores branche. Desværre. Men det er det for os. Derfor er vores payoff: Ro i relationen  - resten giver sig selv.

Vi har roen til at tage de svære beslutninger. Den vestjyske sindsro. Den er affødt af vores 50 års erfaring og indgroet i vores tilgang. Bygget på selvtro, skaberkultur og de store drømme, der er dybt forankrede i vores særlige Gråkjær-ånd. En selvsikkerhed der understreger vores berettigelse som stabil og pålidelig samarbejdspartner. Og som skaber ro i enhver relation, vi indgår i. Resten giver sig selv.

Udtalelse

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Gråkjær og det høje kvalitets- og sikkerhedsniveau, de har haft på byggepladsen hele vejen igennem processen.

Claus Refeld Moshøj
Direktør - Aarhus Letbane
Sponsorater

Vi bakker op.

For os er det vigtigt at tage hånd om samfundet. Lokalt og landsdækkende. Gennem sponsorater støtter vi gode initiativer. Bakker op om holdånd, fællesskab og frivillighed. Baner vejen for flere smil og mere glæde. Hos Gråkjær bygger vi for sport. For kultur og oplevelser. For en sundere hverdag.       

Følg os på LinkedIn og få de seneste nyheder.