Fortsæt til indhold
Idræt / Undervisning

Lyngby Gymnasium ScienceLab

Beliggenhed

Trongårdsvej 44
2800 Lyngby
Danmark

Find vej

Gråkjær har i totalentreprise opført et moderne ScienceLab til Lyngby Gymnasium. Opførelsen er i alt 1.300 m2, hvoraf opførelsen af nye lokaler er på 800 m2, mens de resterende kvadratmeter er fordelt ud på renovering af eksisterende lokaler.

Byggeriet er opført med facader i sort listebeklædning og gult murværk.  Desuden er der opført aluglaspartier langs byggeriets mellembygning. Glaspartierne skaber et godt indeklima og arbejdsmiljø ved at bidrage med et naturligt lysindfald.

Gråkjær har bygget for København Nord.

 

Type
Undervisningslokaler og renovering

Areal
1.300 m2

Byggeår
2015

Arkitekt
IC Arkitekter

Ingeniør
Drias

UDTALELSE

Det er femte gang, vi har Gråkjær til at bygge for os her på K-nord. Gråkjær har i alle vores byggerier leveret den bedste arkitektoniske løsning til den rigtige pris. Desuden har Gråkjær altid overholdt tidsplanen og budgettet. Vi har haft et supergodt samarbejde på alle projekter – lige fra øverste direktør til manden på pladsen.

De gange, der har været en udfordring i processen, har Gråkjær været hurtige og dygtige til at finde den rigtige løsning. Så vi kan anbefale at få opført dit byggeprojekt med Gråkjærs kompetente medarbejdere.

René van Laer
Direktør, København Nord