Fortsæt til indhold
Kontor / Showroom

Onecollection

Beliggenhed

Vederled 19
6950 Ringkøbing
Danmark

Find vej

I totalentreprise har Gråkjær opført nyt domicil for Onecollection med showroom og ny lagerhal. Opførelsen er i alt på 2.200 m2, fordelt på 1.700 m2 lagerhal i op til 8 meters højde samt kontormiljø med showroom på 500 m2 som en indskudt etage.

Det nye domicil er opført i cortenstål, listebeklædning i træ og holdbare materialer, som senere kan indgå i en cirkulær livscyklus. Der er i materialevalget tænkt et naturligt samspil med den rå vestjyske natur i Ringkøbing.

Onecollection er kendt for i 2001 at få overdraget rettighederne til at producere og relancere de ikoniske Finn Juhl møbler, som er indbegrebet af tidløst design.

Type
Kontor, showroom og lagerhal

Areal
2.200 m2

Byggeår
2022

Arkitekt
Onecollection / Gråkjær

Ingeniør
Hamiconsult

UDTALELSE

Vi er rigtig gode til møbler, men knap så stærke, når det kommer til byggeri. Vi havde derfor brug for en samarbejdspartner, som kunne stå for det hele. Gråkjær har ekspertisen til at løfte en stor opgave, og de har stået for det hele. De har også brugt en del samarbejdspartnere fra lokalområdet, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Det har været en god proces, både formgivningen og selve byggeriet. Gråkjær har været en god sparringspartner, og de krusninger, der har været undervejs, er blevet løst. Vi har gennem hele processen haft en god og konstruktiv dialog, og vi er meget tilfredse og stolte af vores nye domicil.

Ivan Hansen
Medejer og medstifter, Onecollection