Fortsæt til indhold
Bolig

Poppelstykket

Beliggenhed

Poppelstykket 8
2500 Valby
Danmark

Find vej

Gråkjær har i totalentreprise opført 360 ungdomsboliger og 2.600 m2  erhvervslokaler. Ejendommen fremstår i høj kvalitet og er på 16.500 m2  fordelt på 6 etager. Derudover er der opført 1.600 m2 kælder og 2.600 m2 overdækket parkering med gårdhaver og terrasser samt parkourbane.

Stueetagen rummer erhvervslokaler, mens de øvrige etager rummer  ungdomsboliger. Boligerne er henholdsvis 1 og 2 værelses lejligheder. Enkelte boliger er indrettet handicapvenligt. Bygningen indeholder desuden fælles opholdsrum med altaner, der danner rammen for et godt fællesmiljø blandt de studerende.

Bygningen har mange grønne og hyggelige udendørsarealer. Omkring tagterrasserne er der grønne bede. Tagterrasserne har hyggelige lækroge i form af glas mellem bedene.

Gråkjær har opført byggeprojektet for Koncenton.

 

Type
Ungdomsboliger

Areal
16.500 m2

Byggeår
2021

Arkitekt
Kullegaard / VA Arkitekter

Ingeniør
Orbicon

UDTALELSE

Vi har haft en grundig og seriøs planlægning, hvilket har stillet store krav til alle vores underentreprenører i byggeprocessen. Tak til alle for godt samarbejde, tillid og ekspertise. Vi kan med stolthed levere et nøglefærdigt kvalitetsbyggeri til tiden og til den aftalte pris - et ord er et ord.

Torben Mortensen
Projektchef, Gråkjær